برگزاری وبینار هنر خوب زیستن

۱۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۵۹۱۲ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار «هنر خوب زیستن» با تدریس آقای علی ‌اکبر شریفی، پنجشنبه ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

آقای شریفی مدرس کارگاه،در ابتدای جلسه به تعریفی از معنای زندگی و برطرف کردن آسیب‌ها برای رسیدن به رشد فردی اشاره کردند و از شرکت‌کنندگان خواسته شد به زندگی خودشان از 0 تا 20 نمره دهند.همچنین توضیحات جامع و کاملی پیرامون معنای زندگی داده شد.

در ادامه اصول زندگی و هنر خوب زیستن علاقه به خویشتن، پذیرفتن آنچه غیر قابل تغییر است، پذیرش توانمندی در دیگران، اصل مرگ خود را در نظر داشتن، اصل اجتناب از انتقال‌دهنده‌های استرس، اصل سبک زندگی متعادل، اصل در جستجوی آرامش و از بین بردن نگرانی، اصل مردم‎ آمیزی و ارتباط با دیگران، اصل مربی خود بودن، اصل دوستان صمیمی، اصل شریک تجاری، اصل خلوت‌گزینی ذهنی، اصل عدم برخورداری از همه چیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در انتها کتاب معنای زندگی ویل دورانت جهت مطالعه بیشتر معرفی گردید و به سوالات شرکتکنندگان پاسخ داده شد.

نظر شما :