برگزاری وبینار آموزشی خودشیفتگی

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۱ کد : ۱۸۴۹۰ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار آموزشی خودشیفتگی، ویژه دانشجویان و عموم علاقه‌مندان، با تدریس خانم دکتر شهربانو قهاری، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، به همت مرکزمشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، شنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در سامانه اسکای‌روم برگزار گردید.

خانم دکتر قهاری ابتدا به تعریف خودشیفتگی و تعریف آن براساس DSM-5 پرداختند و سپس انواع اختلال شخصیت خودشیفته را توضیح دادند.

در ادامه به علل بروز این اختلال اشاره شد. پیامدهای خودشیفتگی و تاثیرات ازدواج با افراد خودشیفته بیان گردید.

نشانه‌های مهم خودشیفتگی موضوع دیگری بود خانم دکتر قهاری بیان نمودند و پس از آن، روش‌های درمان این اختلال را تشریح کردند.

در انتها نحوه ارتباط با افراد خودشیفته، خودشیفته در زندگی زناشویی و اگر خوشیفته هستید چه کنید، توضیح داده شد.

نظر شما :