تئوری انتخاب

کارگاه تخصصی تئوری انتخاب و واقعیت درمانی ویژه روانشناسان و مشاوران استان خراسان جنوبی

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۹ کد : ۴۹۲۰ اخبار کارگاه های آموزشی
کارگاه تئوری انتخاب و واقعیت درمانی ویژه روانشناسان و مشاورین استان خراسان جنوبی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ مهر ماه ۹۸ در محل سالن بشارت مرکز مشاوره و درمان برگزار گردید.

در این کارگاه، دکتر براتعلی دیانت مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی قوچان به اهمیت آشنایی با علل رفتار و نحوه شناخت نیازهای بنیادین افراد و چگونگی ارضای این نیازها پرداخت.از دیگر مباحث کاربردی این کارگاه میتوان به اصول واقعیت درمانی، روش های نفوذ در مراجع، روش های پرسشگری در واقعیت درمانی اشاره کرد.

بخش عمده ای از محتوای این کارگاه به صورت تجربه عملی توسط اعضای گروه و در قالب تکنیک هایی چون ماشین رفتار به شرکت کنندگان منتقل گردید.

لازم به ذکر است تئوری انتخاب و واقعیت درمانی دومین کارگاه استانی خراسان جنوبی در حیطه آموزشهای تخصصی به روانشناسان و مشاوران به میزبانی مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند میباشد

آخرین ویرایش۰۴ بهمن ۱۳۹۹

نظر شما :