برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سوءمصرف موادمخدر ویژه کارکنان دانشگاه

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۷ کد : ۵۳۹۲ اخبار کارگاه های آموزشی

مرکز مشاوره و درمان با همکاری مدیریت برنامه و بودجه دانشگاه، کارگاه آموزشی پیشگیری از سوءمصرف موادمخدر ویژه کارکنان با تدریس جناب آقای دکتر محمدحسین سالاری فر و با حضور تعدادی از کارکنان،26 آبان 98 در محل تالار علامه فرزان دانشگاه برگزار کرد.

آقای دکتر سالاری فر(عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند) درابتدا توضیحات مختصری درمورد سه نوع عمده مواد مخدر و اثرات آن ارایه کردو سپس با توجه به گروه هدف کارگاه به بیان مفصلتر عوامل زمینه ساز سو مصرف مواد و اثرات آن در جوانان و دانشجویان پرداخت.

در ادامه به تشریح علل زمینه ساز گرایش به مصرف موادمخدر از جمله تنش های خانوادگی، تجربه شکست های مکرر، باورهای غلط درباره مصرف و ترک مواد، افسردگی، اضطراب و ... و راه های جلوگیری از بروز این آسیب پرداخت. در پایان به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد. این کارگاه مورد استقبال حاضرین قرار گرفت.

کلید واژه ها: مواد مخدر پیشگیری افسردگی اضطراب

نظر شما :