برگزاری وبینار دوره غنی سازی روابط زوجین

۰۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۵ کد : ۱۰۶۹۳ اخبار کارگاه های آموزشی موفقیت اتفاقی نیست ...

دوره غنی سازی روابط زوجین به همت مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند و با تدریس خانم موسوی  مشاور مرکز مشاوره دانشگاه بیرجنددر سامانه مرکز مشاوره برخط از تاریخ یکم لغایت چهارم آذرماه برگزار شد. مخاطبین اصلی دوره کلیه زوجین جوان (با حداکثر 5 سال سابقه زندگی مشترک) شاغل به کار در ادارات استان خراسان جنوبی بودند. در این دوره، مهارت های زندگی زناشویی من جمله مهارت ارتباط موثر، مهارت همدلی، مهارت جرات مندی، مهارت حل تعارض و کنترل خشم تدریس شد. علاوه بر آموزش مهارت ها، تکنیک های افزایش صمیمیت در زوجین بررسی شد. در سلسله جلسات غنی سازی روابط زوجین به کنترل بیرونی به عنوان یکی از عادات مخرب زندگی زناشویی، قانون تقویت و تنبیه، معرفی کتب مرتبط و استعاره ازدواج اشاره شد. شایان ذکر است که در پایان هر جلسه نیز، زمانی به پرسش و پاسخ اختصاص یافت.

نظر شما :