وبینار کمال گرایی

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۲۹۵۲ اخبار کارگاه های آموزشی موفقیت اتفاقی نیست ...

به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، وبینار کمال گرایی توسط مرکز مشاوره و درمان با همکاری پردیس علوم رفتاری در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این وبینار آقای دکتر صمدیه به تعریف کمال گرایی و تفاوت کمالگرایی سازنده و کمالگرایی آسیب زا پرداختند. از جمله دیگر مباحث مطرح شده میتوان به ویژگی های افراد کمالگرا همچون خود سرزنشی، درگیر شدن زیاد با جزئیات، نپذیرفتن عذر و بهانه ها، پیش بینی های مضطربانه، اجتناب، توقع غیر منطقی از خود و دیگران، اهمیت افراطی قائل شدن برای غرور پیروزی و افتخار به خود، توجه افراطی به ظاهر و آراستگی اشاره کرد.

همچنین مدرس کارگاه با اشاره به این که افراد کمالگرا با مشکلاتی همچون ناکامی، به تعویق انداختن کارها، اضطراب و افسردگی رو به رو هستند به سوالات شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ دادند.

کلید واژه ها: دهه سرآمدی آموزش کمال گرایی

نظر شما :