کارگاه انگیزش تحصیلی با محوریت عزت نفس (جلسه دوم)

دومین جلسه­ کارگاه انگیزش تحصیلی با محوریت عزت نفس از سلسله کارگاه های توانمندسازی تحصیلی، چهارشنبه ۲9 آبان ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان در سالن بشارت مرکز مشاوره و درمان برگزار گردید .

دکتر اسدی یونسی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند مدرس کارگاه، در دومین جلسه از جلسات کارگاه انگیزش تحصیلی، ابتدا به بیان ارکان عزت نفس (زندگی آگاهانه، خودپذیری، مسؤولیت در قبال خود، قاطعیت و ابراز وجود، زندگی هدفمند و انسجام و یکپارچگی) و بررسی کاربرگ های جلسه قبل پرداخت، سپس توضیحات بیشتری در مورد خودپذیری و مسؤولیت در قبال خود ارایه کرد. در ادامه نیز دو نفر از شرکت کنندگان جملات جرأتمندانه و خصوصیات ظاهری و شخصیتی خود را بیان و از دیگر شرکت کنندگان در کارگاه بازخورد دریافت کردند.

در انتها دکتر اسدی یونسی، ضمن معرفی کتاب در زمینه افزایش اعتماد به نفس، کاربرگ های را در اختیار شرکت کنندگان قرار داد تا برای جلسه آینده انجام دهند.

کلید واژه ها: انگیزش تحصیلی عزت نفس توانمندسازی تحصیلی

نظر شما :