کارگاه انگیزش تحصیلی با محوریت عزت نفس (جلسه سوم)

سومین جلسه کارگاه انگیزش تحصیلی با محوریت عزت نفس، چهارشنبه ۶ آذر ۹۸ با حضور جمعی از دانشجویان در سالن بشارت برگزار گردید .

دکتر اسدی یونسی، مدرس کارگاه، در این جلسه از جلسات کارگاه انگیزش تحصیلی، ابتدا به بیان ویژگی های زندگی هدفمندانه و بررسی کاربرگ های جلسه قبل پرداخت، سپس توضیحات بیشتری در مورد رسالت، ارزش ها، اهداف و تفاوت های هر کدام از آن ها ارایه کرد. وی در ادامه از سایر شرکت کنندگان خواست که به این سؤال که رسالت من در زندگی چیست؟ پاسخ دهند و با توجه به رسالت شان، ارزش هایشان را بیان نمایند.

در انتها دکتر اسدی یونسی، از یکی دانشجویان خواست خلاصه ای از مباحث مطرح شده در کارگاه ارایه دهد و ضمن آموزش مهارت حل تعارض، کاربرگ های را در اختیار شرکت کنندگان قرار داد تا برای جلسه آینده انجام دهند.

نظر شما :