کارگاه مدیریت روابط عاطفی در جوانان، ویژه روانشناسان و مشاورین استان خراسان جنوبی در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۴ و ۵ آذر ماه ۹۸ در محل سالن بشارت مرکز مشاوره و درمان برگزار گردید.

در این کارگاه دو روزه، دکتر سپهری شاملو عضو هئیت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به بیان ویژگی های دوره نوجوانی و جوانی، اهمیت و نیاز به ارتباط، تفاوت های ارتباط اجتماعی و ارتباط عاطفی، عوامل مؤثر بر شکل گیری ارتباط (سالم/ناسلام)، آمادگی ها و مقدمات ورود به ارتباط عاطفی و مهم ترین ویژگی ها و علائم ارتباط ناسالم پرداخت. وی در ادامه کارگاه، ضمن بیان یافته های FMRI درباره­ عشق، به اهمیت نقش باورها در زندگی اشاره کرد و دو مهارت تنظیم هیجان و مصاحبه انگیزشی را در رابطه با مشکلات عاطفی و ارتباطی جوانان آموزش داد.

بخش عمده ای از محتوای این کارگاه به صورت مشاوره گروهی و ایفای نقش به شرکت کنندگان منتقل گردید.

لازم به ذکر است مدیریت روابط عاطفی در جوانان، سومین کارگاه استانی خراسان جنوبی در حیطه آموزش­های تخصصی به روانشناسان و مشاوران به میزبانی مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند می­باشد.

نظر شما :