آیین معارفه دانشجویان نوورود سال ۱۳۹۸ دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.

۳۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۱ کد : ۴۹۷۲ اخبار دانشکده

آیین معارفه دانشجویان نوورود دانشکده ادبیات و علوم انسانی روز دوشنبه 29 مهرماه 1398 با حضور دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر محمد حسن الهی زاده معاون آموزشی دانشکده، مدیران گروه ها، جمعی از اساتید و کارشناسان و با حضور دانشجویان در محل تالار علامه فرزان دانشکده برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر آیتی ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان نوورود، به معرفی دانشگاه بیرجند  و حضور موفق دانشگاه در  عرصه ملی و بین المللی پرداختند. ایشان به نقش دانشجو در پیشرفت دانشگاه و برندسازی آن اشاره نموده و ویژگی های یک دانشجوی خوب را تشریح نمودند. سپس دکتر الهی زاده ضمن سخنانی به معرفی کادرآموزشی، مدیران گروه و هیأت رئیسه  دانشکده پرداختند و به اهمیت شناخت هرچه بیشتر دانشجویان از مسئولین دانشکده برای شناخت فرایندهای آموزشی تاکید کردند. همچنین برخی از آیین نامه ها و قوانین مهم آموزشی را برای دانشجویان نو ورود تشریح نمودند. در ادامه دکتر مجتبی خلیفه، مدیر گروه تاریخ، درباره انجمن های علمی دانشجویی نکاتی را برای دانشجویان بیان نموند. در پایان جلسه از دانشجویان برتر ورودی های مختلف هر رشته تقدیر  گردید.

آخرین ویرایش۳۰ مهر ۱۳۹۸