معرفی عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی به عنوان مترجم رسمی قوه قضائیه در دادگستری خراسان جنوبی

۲۱ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۳۷۰۷ اخبار دانشکده

دکتر محمدرضا رضائیان دلوئی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند به عنوان مترجم رسمی زبان انگلیسی در دادگستری استان خراسان جنوبی معرفی شد.
حجت الاسلام والمسلمین حمیدی، رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی در مراسم تحلیف بیان داشت: مترجمان رسمی به نحو شایسته‌ای باید وظیفه خودشان را انجام بدهند چرا که قضات در رسیدگی به برخی پرونده‌های قضائی که دارای متون خارجی هستند، بدون ترجمه صحیح و روان نمی‌توانند به واقعیت موضوع برسند و تصمیم درستی را بگیرند.
رئیس دستگاه قضائی استان یادآور شد: مترجم رسمی همان کارشناس رسمی است که در تصمیم گیری قاضی موثر می باشد و روند رسیدگی به پرونده را در واقع با چالش مواجه می کند، لذا دقت در کار ترجمه خیلی مهم است.

آخرین ویرایش۲۱ تیر ۱۴۰۰