فراخوان بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری مناطق کویری و بیابانی استان خراسان جنوبی و ارایه راهکارها برای سرمایه‌گذاری؛ کارآفرینی و توسعه استان

۱۳ مهر ۱۴۰۰ | ۲۰:۰۳ کد : ۱۴۶۹۲ اخبار دانشکده

و ارایه راهکارها برای سرمایه‌گذاری؛ کارآفرینی و توسعه استان

به استناد سفر ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به استان خراسان جنوبی و مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۲۱

به اطلاع کلیه اشخاص حقیقی حقوقی نهادهای عمومی و غیردولتی علاقمند به سرمایه گذاری در حوزه گردشگری کویر و بیابان می‌رساند؛ خلاصه طرح سرمایه‌گذاری کسب‌وکار در حوزه‌های مرتبط با گردشگری کویر (آموزش و فرهنگ‌سازی‌؛ مسیرهای گردشگری؛ بازاریابی و تبلیغات؛ تقویت سازمان‌های مردم نهاد؛ نوآوری و فناوری؛ اشتغال پایدار و توانمندسازی جوامع محلی) را حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۲۰ به دبیرخانه کمیته بررسی ظرفیت‌های کویری و بیابانی استان مستقر در معاونت پژوهشی دانشگاه بیرجند ارسال نمایند.

آدرس ایمیل:

Tourism.shkh2021@birjand.ac.ir

آدرس سایت:

karafarini.birjand.ac.ir

شماره فکس:

۰۵۶-۳۱۰۲۸۰۰۰

آدرس: خراسان جنوبی ـ بیرجند ـ انتهای بلوار دانشگاه ـ پردیس شوکت آباد ـ سازمان مرکزی دانشگاه بیرجند