انتصاب دکتر احمد بخشی به عنوان مدیرگروه علوم سیاسی

۲۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۹ کد : ۱۴۹۳۳ اخبار دانشکده

دکتر احمد بخشی به عنوان مدیرگروه علوم سیاسی منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر احمد بخشی، به عنوان مدیرگروه علوم سیاسی منصوب شد. در بخشی از این ابلاغ آمده است: نظر به مراتب تعهـد، تجـارب و شایسـتگی‌هـای علمی و اجرایی جناب‌عالی، به سبب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشی و پژوهشی، به مـدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشـی علوم سیاسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی منصوب می‌شوید. در این راســتا، به پیوست، رئوس انتظارات دانشـگاه بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت و ســند چشم‌انـداز همراه با آیین‌نامه جامع مدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری از جهت آگاهی و برنامه‌ریزی مناسب برای اجرا تقـدیم می‌گردد. اطمینان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان و بهره‌گیری از مشــارکت و همفکری همکـاران دانشـگاهی، منشاء خـدمات ارزنده‌ای خواهیـد بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.