مراسم گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش و تجلیل و پاسداشت مقام استادان و برگزیدگان دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۲۲:۱۴ کد : ۱۸۳۷۶ اخبار دانشکده

مراسم گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش و تجلیل و پاسداشت مقام استادان و برگزیدگان دانشگاه بیرجند با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی و اعضای هیأت علمی و مدیران دانشگاه شامگاه یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ در تالاو ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این مراسم از دکتر عباس واعظ زاده عضو هیات علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی، دکتر وحید کیانی و دکتر محمد اسکندری ثانی، اعضای هیات علمی گروه آموزشی جغرافیا به عنوان اساتیدبرتر دانشکده ادبیات و علوم انسانی و از دکتر محمدرضا رضائیان دلوئی، عضو هیات علمی گروه آموزشی زبان انگلیسی، به عنوان استاد راهنمای برتر دانشجویان کارشناسی تجلیل شد. از مصطفی سالاری به عنوان کارشناس آموزشی برتر دانشکده تقدیر شد.
به آسیه کاووسی به عنوان یکی از دانشجویان ممتاز و برگزیده سال تحصیلی جاری تقدیرنامه‌ای به رسم یادبود اهدا شد.

متن کامل خبر را از لینک زیر بخوانید:
مراسم  گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش سال ۱۴۰۱