انتصاب معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۶ کد : ۱۸۷۶۸ اخبار دانشکده اطلاعیه ها

طی ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند، دکتر علی اشرفی عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا به مدت دو سال به سمت معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی منصوب شد.

دکتر علی اشرفی عضو هیأت علمی گروه آموزشی جغرافیا دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند در سال 1399 مدرک دکتری خود را در رشته سنجش از دور و GIS  دانشگاه تهران کسب کرد.
مجری، داور و همکار هشت طرح پژوهشی، ترجمه شش جلد کتاب و دریافت دو جایزه علمی، چاپ 21 مقاله در مجلات،  ارائه 28 مقاله در همایش‌ها، مشاوره 9 پایان نامه و معاون اداری و مالی دانشکده ادبیات و علوم انسانی از سال 1390 تا 1393، نماینده دانشگاه بیرجند در کمیته کارشناسی مطالعات طرح جامع سامانه اطلاعات جغرافیایی استان خراسان جنوبی برخی از سوابق پژوهشی و اجرایی دکتر اشرفی است.