رویداد جذب ایده پیش رویداد دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد

۲۰ آبان ۱۴۰۱ | ۲۲:۱۷ کد : ۲۰۹۳۳ اخبار دانشکده

رویداد جذب ایده «پیش رویداد دانشکده ادبیات و علوم انسانی» روز چهارشنبه 18 آبان ماه 1401 با حضور دکتر مهدی ضیایی مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند، دکتر محمد اکبری رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه، دکتر حسن امامی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر زهرا شیرزور مسئول کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشکده و با حضور دانشجویان برگزار شد. این مراسم  که با صحبت های دکتر اکبری، رئیس گروه کارآفرینی دانشگاه بیرجند آغاز شد دانشجویان با ظرفیت های دانشگاه بیرجند و زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه آشنا شدند. در ادامه دکتر شیرزور مسئول هسته کارآفرینی از ظرفیت های بالای رشته‌های علوم انسانی در ایجاد اشتغال و کارآفرینی صحبت و دانشجویان را به ایده پردازی و خلاقیت برای خلق کسب و کاری درآمدساز توصیه کرد. سپس علی غربی مدیر «استارتاپ آیلتس آپ» از تجربیات شخصی خود گفت و به عنوان یک جوان استارتاپی موفق به دانشجویان معرفی شد. در ادامه دکتر محمد اسکندری ثانی عضو هیئت علمی گروه جغرافیا به بیان زمینه‌های کارآفرینی بین رشته‌ای در حوزه علوم انسانی پرداخت. در پایان مراسم حامد بیدل مدیرعامل شرکت خلاق‌بنیان «دروازه وب آسیا» و بنیان‌گذار «استارتاپ مجله یاب فارسی» به توانمندی های خود و مسیر شکل گیری ایده مجله یاب فارسی پرداخت.