رونمایی از کتاب پرستار بیمارستان فاو نوشته دکتر مصطفی فروتن تنها

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۹:۲۴ کد : ۲۲۳۰۰ اخبار دانشکده

رونمایی از کتاب "پرستار بیمارستان فاو" نوشته "دکتر مصطفی فروتن تنها" عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی روز یکشنبه 11 دی ماه 1401 در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند برگزار شد. در این جلسه که با حضور دکتر حسین فرزانه پور، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، دکتر امیرمحمد عباس نژاد نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع مقدس، دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تعدادی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه بیرجند تشکیل شد، دکتر فروتن تنها مراحل مصاحبه و تدوین خاطرات سیدکاظم اولیایی پور که کتاب بر اساس خاطرات ایشان شکل گرفته است را تشریح کرد. دکتر عباس نژاد درباره روند داوری این کتاب توضیحاتی را بیان داشت و روایت این کتاب را بسیار خوب توصیف کرد و قابل ارائه در سطح کشور دانست. ایشان در ادامه درباره نحوه تدوین تاریخ شفاهی با تاکید بر روایت های دفاع مقدس سخنانی به تفصیل بیان داشت.
این مراسم توسط معاونــت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری مدیـریــت اسنــــاد اداره کل حفظ آثـــــار و نشـر ارزش های دفاع مقدس و کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس خراسان جنوبی و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه و مشارکت کانون حماسه و دفاع مقدس برگزار شد.