کسب رتبه سوم دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت توسط انجمن علمی دانشجویی جغرافیا

۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۳:۱۹ کد : ۲۲۵۳ اخبار دانشکده

در مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت از انجمن های علمی، غرفه هاو نشریات تقدیر به عمل آمد.

جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه معرفی فعالیت ها، آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان است که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و شورای هماهنگی انجمن های علمی برگزار شد و فعالیت های 46 انجمن علمی رشته ای و بین رشته ای در  36 غرفه و در دو بخش رقابتی و دستاوردها در معرض دید عموم قرار گرفت. این جشنواره از 13 تا 16 اسفند 97 در محل سالن کوثر دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در قسمت نمایشگاهی غرفه های دانشکده محیط زیست و مهندسی برق به ترتیب مقام اول و دوم را کسب کردند و انجمن علمی جغرافیا نیزشایسته تقدیر شد.

در بخش خلاقیت، انجمن علمی مهندسی مکانیک به عنوان انجمن علمی برتر و انجمن علمی زبان انگلیسی نیز شایسته تقدیر گردید.