جلسه مشورتی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۷ کد : ۲۳۶۵۱ اخبار دانشکده

اولین جلسه مشورتی پیرامون تشکیل اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان خراسان جنوبی در روز شنبه 1402/2/9 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.در ابتدای این جلسه جواد فرخی، مدیر اندیشکده به معرفی این نهاد نوپا در استان پرداخت. در ادامه موضوع همکاری گروه های آموزشی علوم سیاسی، جغرافیا و مدیریت با اندیشکده، معرفی اعضای هیات علمی و دانشجویان مستعد مطرح گردید. موضوعات همکاری مشترک، موردبحث و تبادل نظر قرار گرفت و اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات خود را مطرح نمودند. در این جلسه مقرر گردید که مدیر اندیشکده، طی مکاتباتی با مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نحوه همکاری اعضای هیات علمی را در طرح های پژوهشی جهت امضا تفاهم نامه با دانشگاه بیرجند مشخص نمایند. علاوه بر آن جلساتی برای مسأله شناسی، اولویت بندی، افکار سنجی و راه حل یابی با همکاری دانشگاه بیرجند، نهادهای ذیربط و مجمع نمایندگان استان پیشنهاد گردید. مقرر شد این همکاری ها به سایر گروه ها و دانشکده ها نیز با توجه به تنوع مسایل تسری یابد.

اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان خراسان جنوبی بازوی مشورتی و کارشناسی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی است که با مدیریت غیرمتمرکز و استقرار در مراکز استان ها سعی می کند اهداف مدنظر را با استفاده از ظرفیت نخبگان، خبرگان و تجربه صاحب نظران و اندیشمندان استان، محقق نمایند. شورای علمی اندیشکده با هدف بهره گیری از ظرفیت های دانشی، نوآورانه و فناورانه بومی و نیز فرصت های منطقه ای در نظر دارد در جهت شناسایی مسائل موجود و نوپدید استان و شناسایی و تدوین راهکارهای مواجهه با این مسائل از توان اعضای هیات علمی و دانشجویان مستعد بهره گیری نماید. مسئله شناسی و اولویت بندی نظام مسائل و ترجیحات استان، افکارسنجی و تحقق اجماع نخبگانی برمقصد و مسیر توسعه و پیشرفت استان و راه حل یابی و پیشتیبانی از فرایندهای تصمیم سازی و تصمیم گیری در استان به عنوان ماموریت های اندیشکده در نظر گرفته شده اند.