دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی برگزیده بخش داستان کوتاه سومین جایزه ملی داستان حماسی شد.

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۰:۲۷ کد : ۲۴۳۲۶ اخبار دانشکده

مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان سومین دوره جایزه ملی داستان حماسی 4 خرداد ماه 1402 در شهر طوس و در کنار آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان و چهره های فرهنگی، هنری و نویسندگان برگزار شد در بخش داستان کوتاه «مرصع موسی الرضایی» با داستان «دستمال سرخ» یکی از برگزیدگان بود. موسی الرضایی دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند و از نویسندگان نمایشنامه های رادیو ملی زیارت است. آثار شرکت کنندگان در جایزه ملی داستان حماسی در دو بخش رمان و داستان کوتاه و  یک بخش ویژه با موضوع طرح رمان مورد داوری قرار گرفتند. حماسه های تاریخی، حماسه های دینی و حماسه های بومی موضوعات مطرح شده در فراخوان این جشنواره بودند.

آخرین ویرایش۲۵ خرداد ۱۴۰۲