برگزاری جلسه هماهنگی امتحانات پایان نیمسال اول ۹۹-۹۸ دانشکده ادبیات و علوم انسانی

۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۳ کد : ۶۳۵۹ اخبار دانشکده

جلسه هماهنگی برای برگزاری امتحانات تخصصی و عمومی پایان نیمسال اول 99-98 با حضور دکتر حسن امامی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر محمدحسن الهی زاده، معاون آموزشی و عوامل اجرایی و کارشناسان گروه های آموزشی دانشکده، روز یکشنبه 8 دی ماه 1398 در محل سالن جلسات دانشکده برگزار شد. در این جلسه دکتر امامی  با اشاره به فعالیت ها و تلاش های انجام شده آموزشی و پژوهشی در طی نیمسال جاری در دانشکده، بر انسجام و همدلی کارکنان و اعضای هیات علمی در برگزاری امتحانات پایان نیمسال تاکید کرد. در بخش دیگری از جلسه دکتر الهی زاده نگاه مسئولانه و خلاقانه را عامل بهبود و رشد مجموعه دانشکده دانست. در ادامه نیز هر یک از عوامل اجرایی وکارشناسان گروه ها نظرات و پیشنهادات خود را برای فراهم شدن شرایط مطلوب برگزاری امتحانات پایان نیمسال، بیان نمودند.

آخرین ویرایش۰۸ دی ۱۳۹۸