اولین همایش ملی تاریخ و ادوار ترجمه در ایران و جهان اسلام در دانشگاه بیرجند آغاز شد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۰ کد : ۲۳۷۱۹ اخبار دانشکده

«اولین همایش ملی تاریخ و ادوار ترجمه در ایران و جهان اسلام» باسخنان دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، آغاز شد. دکتر لامعی ضمن خوشامدگویی به میهمانان شرکت کننده، در سخنانی به سابقه ترجمه در جهان عرب و پیشرفت آن در قرون گذشته تا زمان حاضر پرداخت. در ادامه مراسم افتتاحیه، دکتر مجتبی خلیفه به عنوان دبیر علمی همایش گزارشی ارائه  نمود؛ ۴۵ مقاله به دبیرخانه اولین همایش ملی تحولات و ادوار تاریخ ترجمه در ایران و جهان اسلام ارسال شد که پس از داوری ۳۵ مقاله مورد تایید قرار گرفت و از مجموع ۳۵ مقاله تایید شده توسط هیأت داوران، ۱۸ مقاله در این همایش ارائه می شود. وی ترجمه را عامل تحول دانست و گفت: لازم است این عرصه در جنبه‌های مختلف مورد بررسی پژوهشگران قرار گیرد. دکتر فرزانه فرحزاد استاد دانشگاه علامه طباطبایی به صورت مجازی به ارائه سخنرانی خود پرداخت. این همایش یک روزه به میزبانی گروه آموزشی تاریخ و زبان انگلیسی دانشگاه بیرجند و با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان به صورت حضوری و اساتید و میهمانان از سایر دانشگاه های کشور به صورت مجازی برگزار می شود.
پس از پایان مراسم افتتاحیه اساتید و دانشجویان در پنل های تخصصی به صورت حضوری و مجازی به ارائه مقالات پذیرفته شده خود پرداختند.